Splošni pogoji unovčitve darilnega bona OLI.

Splošni pogoji unovčitve darilnega bona OLI.

Izdajatelj darilnega bona je Levček d.o.o., IOC Zapolje III/4, 1370 Logatec. Darilni boni OLI so na voljo v poljubnih zneskih. Kupite jih lahko na spletni strani: https://oli-sotor.com

 

 1. Darilni bon je dokument, ki ga podjetje izda proti plačilu v obliki listine in se ga obravnava kot plačilno sredstvo.
 2. Vplačilo darilnih bonov je možno opraviti:

  V spletni trgovini Levček d.o.o. ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  1.Plačilo po povzetju: V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov.

  2.Plačilo po ponudbi – s predhodnim nakazilom: V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko ponudbe/predračuna, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. V najkrajšem času bomo na vašo elektronsko pošto poslali ponudbo/predračun. S to ponudbo nato (preko elektronskega bančništva, na poštnem ali bančnem okencu…) plačate naročeno blago. Ko bo plačilo razvidno na našem računu, vaše naročilo obdelamo do konca in zagotovimo dostavo/prevzem blaga.

  3.Plačilo z gotovino ob prevzemu na skladišču Levček d.o.o., IOC Zapolje III/4, 1370 Logatec: V primeru, da želite blago osebno prevzeti in plačati na našem Skladišču vas naprošamo, danas poprej kontaktirate da se dogovorimo za termin prevzema.

 3. Darilni bon OLI lahko imetnik unovči z nakupom v spletni prodajalni https://oli-sotor.com. Čas veljavnosti darilnega bona je natisnjen na darilnem bonu.
 4. Darilni bon lahko unovči imetnik bona, brez kakršnekoli identifikacije.
 5. Darilni bon preneha veljati ob unovčitvi, s potekom veljavnosti darilnega bona ali iz razlogov v točki 10. in 11., v teh splošnih pogojih.
 6. Darilni bon imetnik unovči tako, da bon predloži kot plačilo ob nakupu blaga. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona se razlika do polne vrednosti bona ne vrača.
 7. Imetnik darilnega bona lahko darilni bon prenese na tretjo osebo brez omejitev. Prenos se opravi z izročitvijo darilnega bona. Nov imetnik s prenosom pravic iz darilnega bona pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik.
 8. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.
 9. Na darilnem bonu ni dovoljeno ničesar pisati, brisati, črtati ali popravljati. V nasprotnem primeru se šteje darilni bon za neveljavnega.
 10. V prodajalni lahko darilni bon zavrnejo, če ugotovijo, da je darilni bon ponarejen, popisan, ali poškodovan do stopnje, da se vsebine bona ne da razbrati ali da ob predložitvi manjka več kot 49 % površine celotnega darilnega bona.

11. Pritožbe in spori

– Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.

– V primeru pritožb, sporov, težav, se kupec na ponudnika lahko obrne na telefonsko številko 051 275 115, ali po elektronski pošti na [email protected] Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

– Na vse pritožbe se ponudnik odzove po elektronski pošti ali telefonsko v najkrajšem možnem času in v okviru zakonskih obvez glede na vrsto pritožbe.
– Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.
– V kolikor spora ni mogoče rešiti, je za reševanje spora pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.
– Levček d.o.o. v skladu z ZlsRPS objavlja tudi elektronsko povezavo na evropsko platformoza spletno reševanje potrošniških sporov: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Pravno obvestilo

Spletna trgovina Oli-sotor.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Oli by Levček d.o.o.IOC Zapolje III/4 1370 Logatec; [email protected]; Tel. 041 243 565