Razkužilo zeleni čaj v razpršilki 10ml

4.90 Cena vključuje DDV

SKINWIZZ x OLI razpršilka je napolnjena z 10ml antibakterijskega razkužila z 70 % vsebnostjo alkohola in vonjem zelenega čaja. Razkužilo ne izsušuje rok. Vsebuje negovalne sestavine kot so aloe vera, glicerin, ekstrakt kamilice in ricinusovo olje. Na razpršilko je pritrjena steklena flaška, katero je možno večkrat napolniti z razkužilom. Razpršilka je zaradi svoje velikosti idealna za v žep/torbico/potovanja/avto.

SKINWIZZ x OLI razpršilka ima zelo kvalitetno pršilo, kar pomeni, da se antibakterijsko razkužilo za roke zelo enakomerno razporedi po rokah.

Z kvalitetno razpršilko lahko veliko privarčujete in si hkrati zagotovite dobro zaščito pred mikrobi, saj tako zajame večjo površino kot je pa to pri pumpicah. Pri pumpicah ali pa še slabše je pri flip flop embalažah, saj se razkužilo kar razlije. To pomeni, da ne zajamemo vseh predelov rok ali predmeta razkuževanja. Po nepotrebnem tako polivamo razkužilo tudi tam, kar ni predmet razkuževanja.

10ml antibakterijskega razkužila v razpršilki zadostuje za 90 bogatih pršov.

Antibakterijsko razkužilo je narejeno v Sloveniji. Narejeno je v skladu z zakonodajo biocidnih proizvodov. To pomeni, da ubije kar 99.9% mikroogranizmov, v kolikor redno razkužujemo roke. Antibakterijsko razkužilo vsebuje alkohol, kar pa je vnetljivo, zato pršite stran od vnetljiv stvari in oči.

Kategorija:

Sestavine

Alcohol*, Aqua*, Aloe Barbadensis leaf juice*/**, Glycerin*/**, Chamomilla recutita flower extract*, peg-40 hydrogenated castor oil, Triethyl citrate*, Allantoin, Polyacrylate crosspolymer-11, Fragrance, Limonene***, Citral***, Geraniol***, Linalool***, Citronellol***, Hexyl cinnamal***

* Sestavine naravnega izvora (98%)

Uporaba

Uporaba je povsem enostavna. Razpršilko odstranimo iz plastične embalaže. Razpršilko nato odvijemo in jo odstranimo iz stekleničke ter dolijemo antibakterijsko razkužilo za roke iz vrečke za ponovno polnjenje. Po končanem dolivanju, razpršilko navijemo nazaj na stekleničko. Zamašek vrečke z antibakterijskim razkužilom tesno navijemo nazaj. Na koncu pa vstavimo razpršilko s stekleničko nazaj v plastično embalažo. Razkužilo si 1-2 krat razpršimo po dlaneh in vtremo kot kremo za roke.

Teža 0.50 kg
Dimenzije 2.4 × 2.4 × 9 cm