Časovnica

Članek o Oliju lahko najdeš tudi v reviji Active beauty, v julijski številki. Članek najdeš tudi na spletu, na spodnji povezavi.

Prikaži več

Oli je bil izbran med najboljše oblikovalske produkte v državi in osvojil možnost predstavitve na najprestižnejšem oblikovalskem sejmu v Evropi 3daysofdesign na Danskem.

Prikaži več

3daysofdesign

Oli je na popotovanju v Sofijo s Startup trainom, navdihnil tudi Slovenske železnice, ki so o Oliju posnele vlog. Video si lahko ogledaš na spodnji povezavi.

Poglej video

S Startup Train-om smo se mladi podjetniški upi iz Slovenije podali v Sofijo na predstavitev svojih projektov. Oli je v Sofiji prejel kar 2 nagradi. Nagrado za najboljšo idejo po izboru občinstva in nagrado za najboljši produkt, ki jo je podelila plastika Skaza.

Prikaži več

Bi tudi ti imel kita za hišnega ljubljenčka? Olija lahko naročiš na spodnji povezavi.

Naroči OLI-ja

Razvoj Olija podpira predsednik republike Borut Pahor prek Fundacije za ustvarjalne mlade.

Prikaži več

Oli ima tudi certifikat o skladnosti SIST EN 1176.

Oli je nastal, kot zaključna naloga mlade oblikovalke Veronike Rožmanc, na srednji šoli za oblikovanje in fotografijo Ljubljana. Zasnovan je bil z namenom varovanja okolja in opominjanja ljudi na problem odpadne plastike v oceanih, ki ogroža morska bitja. Ravno zato je šotor Oli v obliki kita. Narejen je iz kvalitetnih, večinoma naravnih materialov, njegova multifunkcionalnost pa omogoča da šotorček raste z otrokom.